Кошик
261 відгук
+38 067 1889834
+380671889834
+380995650970

Механічний термометр для коптильні, гриля, барбекю з зондом

150 грн.

В наявності
Зателефонуйте мені
Механічний термометр для коптильні, гриля, барбекю з зондом
Механічний термометр для коптильні, гриля, барбекю з зондом
150 грн.
В наявності
Купити
Зателефонуйте мені
  • +380 показати номер +380671889834
  • +380995650970
  • +380 показати номер +380671889834
  • +380995650970
  • +380671889834
    +380995650970
    Людмила
    УкраїнаКиївУрлівська, 34а
  • Умови повернення та обміну

    Компанія здійснює повернення та обмін цього товару відповідно до вимог законодавства.

    Терміни повернення

    Повернення можливе протягом 14 днів після отримання (для товарів належної якості).

    Зворотна доставка товарів здійснюється за рахунок покупця.

    Куплений товар можна повернути або обміняти протягом 14 днів з моменту покупки або одержання на складі перевізника при умові не використання і збереження цілісності оригінальної упаковки. Всі товари, придбані в компанії ГазводаКиев, можна повернути, обміняти протягом 14 днів за умови відсутності у них ознак використання, встановлення та наявності оригінальної упаковки. У випадку ознак використання не робочий товар через наш магазин відправляється в гарантійний ремонт на завод виробник або сервісний центр при наявності гарантії. Оплата послуг перевізника здійснюється покупцем в незалежності від того гарантійний ремонт чи ні.

Щоб правильно приготувати м'ясо, не обов'язково бути хорошим кухарем. Досить підібрати продукти, кухонні інструменти і слідувати рецептом. Одним з таких корисних інструментів є термометр для м'яса з зондом і циферблатом.

Як використовувати термометр для гриля? Коли ви готуєте м'ясо в духовці, на грилі або просто на шампурах, то важливо контролювати температуру усередині самого продукту. Виміряти температуру можна тільки за допомогою спеціального термометра. Важливо знати температуру м'яса в різних його точках. Зонд довжиною 60 мм легко проколює поверхню і проходить вглиб. Такої довжини зонда достатньо, щоб максимально глибоко ввести його всередину продукту. Для різного типу м'яса прийнята різна температура, при якій м'ясо вважається готовим. Для яловичого стейка вона становить 75 градусів, для баранини - 85, для свинини - 90 градусів, а для курятини - 95 градусів. Точно дізнатися ці значення під час приготування неможливо. Тому термометр для гриля як не можна до речі. На круглому чорному циферблаті відображені дві шкали: Цельсія і Фаренгейта. Прилад можна використовувати як термометр для коптильні. Якщо ви коптите рибу або м'ясо методом гарячого або холодного копчення, то для контролю ступеня приготування дуже знадобиться термометр. Ви не бажаєте більше оцінювати готовність м'яса, протикаючи його ножем? Тоді купіть термометр для барбекю.
Характеристики
Габаритні розміри
Довжина 53 мм
Ширина 53 мм
Висота 80 мм
Основні
Управління   Механічне
Матеріал Нержавіюча сталь
  • Ціна: 150 грн.