Механічний термометр для коптильні, гриля, барбекю з зондом
220 ₴
- В наявності
+380 (67) 752-08-07
- +380 (99) 565-09-70
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Щоб правильно приготувати м'ясо, не обов'язково бути хорошим кухарем. Досить підібрати продукти, кухонні інструменти і слідувати рецептом. Одним з таких корисних інструментів є термометр для м'яса з зондом і циферблатом.
Як використовувати термометр для гриля? Коли ви готуєте м'ясо в духовці, на грилі або просто на шампурах, то важливо контролювати температуру усередині самого продукту. Виміряти температуру можна тільки за допомогою спеціального термометра. Важливо знати температуру м'яса в різних його точках. Зонд довжиною 60 мм легко проколює поверхню і проходить вглиб. Такої довжини зонда достатньо, щоб максимально глибоко ввести його всередину продукту. Для різного типу м'яса прийнята різна температура, при якій м'ясо вважається готовим. Для яловичого стейка вона становить 75 градусів, для баранини - 85, для свинини - 90 градусів, а для курятини - 95 градусів. Точно дізнатися ці значення під час приготування неможливо. Тому термометр для гриля як не можна до речі. На круглому чорному циферблаті відображені дві шкали: Цельсія і Фаренгейта. Прилад можна використовувати як термометр для коптильні. Якщо ви коптите рибу або м'ясо методом гарячого або холодного копчення, то для контролю ступеня приготування дуже знадобиться термометр. Ви не бажаєте більше оцінювати готовність м'яса, протикаючи його ножем? Тоді купіть термометр для барбекю.
Як використовувати термометр для гриля? Коли ви готуєте м'ясо в духовці, на грилі або просто на шампурах, то важливо контролювати температуру усередині самого продукту. Виміряти температуру можна тільки за допомогою спеціального термометра. Важливо знати температуру м'яса в різних його точках. Зонд довжиною 60 мм легко проколює поверхню і проходить вглиб. Такої довжини зонда достатньо, щоб максимально глибоко ввести його всередину продукту. Для різного типу м'яса прийнята різна температура, при якій м'ясо вважається готовим. Для яловичого стейка вона становить 75 градусів, для баранини - 85, для свинини - 90 градусів, а для курятини - 95 градусів. Точно дізнатися ці значення під час приготування неможливо. Тому термометр для гриля як не можна до речі. На круглому чорному циферблаті відображені дві шкали: Цельсія і Фаренгейта. Прилад можна використовувати як термометр для коптильні. Якщо ви коптите рибу або м'ясо методом гарячого або холодного копчення, то для контролю ступеня приготування дуже знадобиться термометр. Ви не бажаєте більше оцінювати готовність м'яса, протикаючи його ножем? Тоді купіть термометр для барбекю.
Характеристики
Габаритні розміри | |
---|---|
Довжина | 53 мм |
Ширина | 53 мм |
Висота | 80 мм |
Основні | |
Управління | Механічне |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Інформація для замовлення
- Ціна: 220 ₴