Нову м'ясорубку перед роботоюй слід розібрати, очистити від заводського мастила, всі деталі промити в гарячій воді, просушити або витерти насухо.
Детальний опис товару Маса 1.3 кг, габарити: висота 250, довжина 150, ширина 90, продуктивність близько 33 кг в годину. Технічне обслуговування М'ясо перед подрібненням необхідно різати на шматочки, очищати від плівки і сухожилля. Після використання м'ясорубку розібрати, а деталі промити теплою водою. М'ясорубка повинна зберігатися в сухому місці. При погіршенні подрібнення м'яса, необхідно провести заточування різальних кромок ножа, одностороннє або двостороннє шліфування по всій площині решітки на дрібнозернистому абразивному інструменті. М'ясорубка відповідає технічним вимогам ГОСТ4025-83 і визнана придатною для експлуатації. Виробник гарантує відповідність м'ясорубки технічним вимогам при дотриманні споживачем умов зберігання і експлуатації, встановлених стандартом. Гарантійний термін м'ясорубки 24 місяці з дня продажу через роздрібну торгівлю. Паспорт який додаєтся до м'ясорубки замінює гарантійний талон. |
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Харків |
Матеріал | Алюміній |
Кріплення до поверхні | Струбцина |
Стан | Новий |
- Ціна: 260 ₴