Автокла́в — герметичний пристрій для здійснення технологічної обробки речовин в герметичній посудині під дією підвищених температур та надлишкового тиску.
Автоклав призначений для роботи в домашніх умовах:
- як стерилізатор харчових продуктів для стерилізації та консервування м'яса, птиці, риби, овочів, фруктів, соків, компотів, паштетів та інших продуктів у натуральному соку без застосування консервантів, розфасованих та закупорених сирими у скляні банки.
Високотемпературні режими стерилізації дозволяють:
- надійно знищувати бактерії, що є в консервованих продуктах;
- зменшити час термообробки, що підвищує якість продукції, що консервується;
- збільшити термін зберігання продукції.
https://sovek.com.ua/image/files/%D0%90%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B2%20%D0%9B%D0%90%D0%9D%20%D0%A0%D0%AD%20(pdf_io).pdf
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Виробник | СОВЕК |
Тип | Автоклав |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Об`єм | 49 л |
Джерело нагріву | Зовнішній |
Максимальна робоча температура | 120 град. |
Стан | Новий |
Місткість (кількість банок) | |
Банку 0.5 л. | 40 шт. |
Банку 1 л. | 28 шт. |
Габаритні розміри | |
Висота | 921 мм |
Діаметр | 320 мм |
Ширина | 320 мм |
Вага | 16.8 кг |
- Ціна: 6 400 ₴